73602_0250

Begeleiding

Wat als er uit een inspectie blijkt, dat er foutieve aansluitingen in het systeem zitten? En hoe kun je ervoor zorgen dat het rioolstelsel op de juiste manier wordt onderhouden de komende jaren? Moons Rioolzorg ondersteunt in het herstellen van foutieve aansluitingen en begeleidt bij het opstellen van een juist onderhoudsplan. Want techniek is het mooiste wat er is, maar alleen als het werkt.

Herstel foutieve aansluitingen

Foutieve aansluitingen kunnen voor allerhande problemen zorgen: stank, wateroverlast, verzakkingen en problemen die pas veel later aan het licht komen. Bovendien komt het nog veel vaker voor dan u denkt dat bepaalde punten geheel niet op het rioolstelsel zijn aangesloten. Moons Rioolzorg kan, na uitgebreid en gedetailleerd onderzoek, ook advies uitbrengen over hoe u de foutieve aansluitingen kunt (laten) herstellen. Hierdoor ontstaat er een effici├źnt en goed werkend stelsel dat nog jaren mee kan. Zeker als u het onderhoud goed inplant.

Afkoppelcoach

Steeds vaker zien we regenwaterafvoeren die niet meer op het rioolstelsel zijn aangesloten. Regenwater stroomt direct tuinen of het verharde oppervlak op. Dit, zodat het grondwaterpeil wordt verbeterd en we regenwater kunnen gebruiken voor de bewatering van het groen. Een duurzame en milieubewuste keuze. Moons Rioolzorg ondersteunt bij het realiseren van deze afkoppelingen door middel van onze dienstverlening Afkoppelcoach. Zo weet u zeker dat de afkoppeling goed wordt geregeld.

Contact

Ook geïnteresseerd in onze begeleiding? Of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Bericht sturen